Behandelingen Medik8

BEHANDELINGEN van MEDIK8 BIJ BEAUTY BY SHANNON:

Alle Medik8 behandelingen zijn niet alleen gericht op huidverzorging, maar ook op huidverbetering. De behandelingen zorgen voor een verjongende, herstellende en ontspannende ervaring voor uw huid. Medik8 weet dat er maar één huid is zoals de uwe. De behandelingen zijn er dan ook op gericht om antwoord te geven op de unieke behoeften van uw huid. Ze zijn gebaseerd op de nieuwste ingrediënten en eenvoudige maar effectieve technieken. Daardoor zijn de Medik8 Facials (gezichtsbehandelingen) geschikt voor alle huidtypen en leveren ze bewezen resultaten!

Medik8 Basic behandeling

Dit is een behandeling die o.a. bestaat uit een reiniging, gevolgd door een toner die de pH waarde van de huid op pijl brengt. Vervolgens zal ik eventuele onzuiverheden verwijderen en de gezichtsbeharing epileren en/of harsen. Daarna eindigen we met een rustgevend masker en een afsluitende moisturiser (ook geschikt voor de ogen). Deze behandeling duurt ongeveer 50 min (afhankelijk van uw huidtype) en is perfect om uw huid te onderhouden.

Medik8 Essential behandeling

Dit is een behandeling die o.a. bestaat uit een reiniging en een heerlijke peeling, gevolgd door een toner die de pH waarde van de huid op pijl brengt. Vervolgens zal ik eventuele onzuiverheden verwijderen en de gezichtsbeharing epileren en/of harsen. Daarop volgt een ontspannende en verstevigende gezichtsmassage. Daarna eindigen we met een rustgevend masker, een serum en een afsluitende moisturiser (ook geschikt voor de ogen). Deze behandeling duurt ongeveer 60 min (afhankelijk van uw huidtype) en is een weldaad voor uw huid.

Medik8 Essential behandeling met peeling

Deze behandeling bestaat uit de essential behandeling (zie hierboven) met daarbij een enzym peeling of zachte chemische peeling. Peelings zijn de meest populaire en daarnaast meest ingrijpende behandelingen. Door middel van deze peeling wordt uw behandeling versterkt en wordt uw huid intensiever aangepakt.  Deze behandeling duurt ongeveer 70 min (afhankelijk van uw huidtype) en is de ideale boost voor uw huid.

Medik8 Essential behandeling met peeling en roller

Deze behandeling bestaat uit de essential behandeling (zie hierboven) met daarbij een enzym peeling of zachte chemische peeling. Door middel van deze peeling wordt uw behandeling versterkt en wordt uw huid intensiever aangepakt. Daarbij wordt bij deze behandeling Skin Needling toegepast. Dit is de nieuwste techniek voor huidverjonging die zorgt voor:
–      Verhoging van de vernieuwing van cellen
–      Stimulering van collageen
–      Verhoging van de opname van het Medik8 professionele krachtserum.
Deze behandeling duurt ongeveer 80 min (afhankelijk van uw huidtype) en is perfect als “grote beurt” voor uw huid.

Medik8 Executive peel behandeling

Een diepe peeling van de buitenste lagen van de huid verwijdert de beschadigde cellen en stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van de huid. Het resultaat is een stralende en jonger uitziende huid.
De executive peel is een bamboe peeling én enzym peeling. Het gaat dus om een dubbele peeling: een mechanische peeling van de bovenste laag van de huid, én een krachtige enzym peeling voor een sterker effect. Deze behandeling duurt ongeveer 25 min en geeft uw huid de stimulans die hij nodig heeft.

Voor meer informatie over Medik8 kunt u bij producten kijken. Werp ook eens een blik op hun eigen website!

Neem voor het maken van een afspraak of voor meer informatie contact met mij op. Ik beantwoord graag al uw vragen.

Medik8 behandelingen Muiderberg het Gooi Amsterdam Almere Beauty by Shannon permanente make up