Permanente make up

Het effect van make up, zonder het gedoe – Permanente Make Up

Permanente make up microblading hairstroke wenkbrauwen Beauty by Shannon

De hairstroke techniek voor de wenkbrauwen  door middel van microblading

Permanente make up – ook wel afgekort als PMU – is een semi-permanente “tatoeage”. Deze permanente make up wordt gezien als basis make up voor de wenkbrauwen, op de ogen als eyeliner en op de lippen als lipcountouren of full-lips.

Het pigment wordt door middel van een naald of microbladingmesje ingebracht. Het  pigment wordt in de huidvernieuwende laag aangebracht, dus minder diep dan bij een “echte” tatoeage. Na verloop van tijd vervaagt de permanente make up dus. Ik werk met pigment op basis van mineralen, dit is dus ook anders dan de  inkt op basis van metalen die gebruikt wordt bij een echte tatoeage.

Permanente Eyeliner

Een veelvoorkomende vorm van permanente make up is de eyeliner, hierbij wordt een lijntje boven en/of onder het oog geplaatst. Dit lijntje laat je ogen spreken zonder hem elke ochtend te moeten tekenen; PMU kan dus een hoop tijd besparen en is ook een mooie oplossing voor vrouwen met weinig tot geen wimpers. Ook kan er diepte worden gecreëerd door middel van een schaduwlijn, zodat er een dubbele eyeliner ontstaat.

uitvullen of Hairstroke wenkbrauwen

Een andere veelvoorkomende toepassing van permanente make up is op de wenkbrauwen. Er worden dan haartjes getekend om de wenkbrauw op te vullen en een mooie vorm te creëren; geen potlood of wenkbrauwverf meer nodig dus! Hiervoor gebruik ik verschillende technieken, waaronder de hairstroke techniek. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het volledig uitvullen van uw wenkbrauw. Hierbij wordt er een schaduwlijn onder uw eigen wenkbrauwen gezet waardoor deze voller lijken.

Permanente Lipliner of full-lips

Voor lippen is PMU ook een prachtige optie; met een lijntje om de lippen heen lijken de lippen voller. De lippen kunnen ook geheel ingekleurd worden, voor een blijvend mooie kleur zonder lippenstift. Deze techniek heet “full lips”. PMU voor de lippen bied ik niet aan in de salon.

PERMANENTE Sproetjes

De nieuwste trend in de beautywereld is sproetjes! Tijdens veel shows in Parijs en New York worden deze sproetjes getekend bij de catwalkmodellen. Wil jij ook sproetjes zonder ze elke dag te hoeven tekenen? Laat sproetjes zetten door middel van permanente make-up bij Beauty by Shannon!

Neem voor meer informatie of een afspraak contact met mij op

Ik ben opgeleid om permanente make up te zetten en GGD gecertificeerd. Dit betekent dat ik werk volgens de hygiënerichtlijnen van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid. Veilig en schoon dus. Een link naar hun richtlijnen vindt u hier.

Voor meer informatie over permanente make up kunt u kijken onder het kopje veelgestelde vragen. Als u nog verdere vragen heeft beantwoord ik deze graag, links onderaan of onder het kopje ‘contact’ vindt u mijn contactinformatie. Ook voor een afspraak kunt u contact met mij opnemen.